Support Investment Értékpapír-ügynöki Kft.

Függő ügynök

A Support Investment az Erste Befektetési Zrt. befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. Törvény (Bszt.) 111.§ (2) bekezdés A.) pontja szerinti függő ügynöke.

A függő ügynöki konstrukció működése, előnyei:

Az ügyfél- és értékpapírszámlákat az Erste Befektetési Zrt. vezeti, a számlakivonatokat, értesítőket is az Erste küldi az Ügyfelek részére. Az Erste Befektetési Zrt. továbbá igény szerint online hozzáférést biztosít az Ügyfelek számláihoz, elemzési anyagokat küld, real-time adatokat szolgáltat, technikai elemző programokat nyújt Ügyfelei részére.

A Ügynökség feladata az Ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartás, az ügyleti megbízások felvétele, rögzítése, továbbítása az Erste felé, visszaigazolások küldése az Ügyfél részére, ügyfélkapcsolat kialakítása és ápolása.

Ügynökségünk pontos jogosultságairól olvassa el a Közös Hirdetményben foglaltakat:

Erste - Support Investment Közös Hirdetmény

Tekintve, hogy Társaságunk függő ügynöki tevékenységet folytat, az Ön garanciája a biztos banki háttérrel is rendelkező Erste Befektetési Zrt. múltja és jó hírneve. A Bank a Tpt. szerint a függő ügynöki tevékenységért teljes felelősséggel tartozik Ügyfeleink felé.


Erste Befektetési Zrt.
Kövessen minket! Facebook